Forbo linoleum

Vision Gulve A/S anvender og forhandler jævnligt linoleum fra Forbo.
Vi har endvidere farveprøver på Forbos linoleum i vores showroom.
Forbo Flooring er verdens førende producent af linoleum. Forbos linoleumsprodukter er kendt for deres slidstyrke, kvalitet og smukke, innovative design. Det globale brand sælges over hele verden og har været produceret kontinuerligt i over 100 år. En af deres vigtigste opgaver er også at være førende, når det gælder miljøansvar.

Forbo producerer og sælger linoleum i et væld af kvaliteter, mærker, anvendelsesmuligheder, farver og til forskellige miljøer. Her på vores hjemmeside, har vi valgt at fokuser på de 2 typer, som vi normalt monterer og sælger. Disse 2 typer er
•   Linoleum
•   Linoleumsfliser

Forbos øvrige kollektioner kan ses på http://www.forbo-flooring.dk/Erhverv/Produkter/Linoleum/


Linoleum
Forbo linoleumsgulvbelægning er et alsidigt produkt, der tilfører karakter og kvalitet til en lang række miljøer. Sundhedssektoren, skoler, kontorer, offentlige bygninger eller detailhandel: Forbo Marmoleum finder anvendelse alle steder fra hospitalsstuen til museumsgulvet, fra den trendy boutique til den livlige børnehave. 

Den mest komplette linoleumskollektion til dato. Komplet i design, farve og egenskaber. Forbos linoleum fås i 4 forskellige kvaliteter til forskellige anvendelsesområder:

•   Global 3
•   Touch
•   Marmeleum Dutch Design
•   Marmoleum Oxyd

Global 3
Verdens største udvalg i linoleum – Marmoleum, Artoleum og Walton
En spændende verden af farver, mønstre og strukturer inspireret af visionær arkitektur og trends. Global 3: en økologisk-, økonomisk- og designmæssig platform til din fremtidige gulvløsning.

http://www.forbo-flooring.dk/Erhverv/Produkter/Linoleum/Linoleum-til-alle-anvendelsesområder/Linoleum-Global-3/

 

Touch
Touch er en helt ny type linoleum, som udfordrer dine sanser. Kollektionen består af to forskellige typer belægninger: Touch duet og Touch solo. De er fremstillet af 100 % naturmaterialer og er skabt til rum, som kræver lidt ekstra.

Med Touch kan du nemt skabe inspirerende, naturlige omgivelser, som fascinerer
vores sanser. Omgivelser, der afspejler moderne bevægelser inden for kunst, mode, arkitektur og boligdesign. Blank og mat, rustik og glat: en struktureret overflade og farver, du mærker i lige så høj grad, som du ser dem.

Farver du kan mærke
Lys og farver påvirker vores humør. Med Touch kan du skabe den stemning i interiøret, som du ønsker: anderledes, men raffineret, køligt, men varmt, blødt, men fast, neutralt, men iøjnefaldende. Overalt kombineres lys og skygge med gulvets strukturerede overflade, som appellerer til dine sanser. Resultatet er et mangfoldigt reliefmønster og et spil i farverne, der hele tiden forandrer sig alt efter, hvor du står på gulvet.    

http://www.forbo-flooring.dk/Erhverv/Produkter/Linoleum/Linoleum-til-alle-anvendelsesområder/Touch/

 

Marmoleum

Dutch Design
En serie Marmoleum-gulve er udviklet af tolv hollandske designere. De tolv designere fik komplet kunstnerisk frihed. Deres inspiration var meget personlig: En yndlingsfarve, en nuance med en lovende fremtid eller en farve, der manglede i de aktuelle serier. Resultatet er 12 unikke farver, 12 designs, der hver fortæller deres egen historie. Marmoleum Dutch Design kan fås i tykkelsen 2,5 mm. med matchende svejsetråde til alle designs. Marmoleum Dutch Design er beskyttet med den unikke Topshield-finish. Takket være Topshield bevarer hver farve sin naturlige skønhed, præcis som designerne forestillede sig dem.  


http://www.forbo-flooring.dk/Erhverv/Produkter/Linoleum/Linoleum-til-alle-anvendelsesområder/Marmoleum-Dutch-design/

 
Marmoleum Oxyd
Marmoleum Oxyd er en smuk kollektion af 4 gulve, der er velegnet til både erhverv og i private hjem. Kollektionen er udviklet i samarbejde med den hollandske kunstner Claudy Jongstra, som arbejder meget med uld og filt i sin kunst og sit design.

Pigmenter fra jernoxid
Mønsteret i Oxyd kollektionen er anderledes end den velkendte Marmoleum – raffineret og med et visuelt indtryk, der er mere udflydende og pulveragtigt. Pigmenterne fra jernoxid giver et look, der minder om patinaen, som vi kender det fra aldrende statuer. De diskrete farver finder vi i naturlige farvestoffer fra minedrift og i stauden krap.  


http://www.forbo-flooring.dk/Erhverv/Produkter/Linoleum/Linoleum-til-alle-anvendelsesområder/Marmoleum-Oxyd/

 

Linoleumsfliser
Linoleumsfliser er særdeles velegnede til butiksmiljøer, da de muliggør utallige kombination af farver og design.

Nu findes der en linoleumskollektion, som gør det både lettere og sjovere at indrette dit hjem. Du kan skabe dit helt eget personlige og spændende gulv ved enten at mikse flere farver og skabe flotte kontraster eller måske et enkelt og ensfarvet gulv eller det klassiske skaktern i sort og hvidt. Det er kun din fantasi som sætter grænserne. Du kan anvende Marmoleum i mange rum; både i køkkenet, børneværelset eller soveværelset. Og takket være det store udvalg af farver kan du skabe den rette atmosfære og stemning helt efter din egen smag. 

Se hvilke fordele en linoleumsflise giver

•   Marmoleum er Svanemærket.
•   Gulvet er let at rengøre og meget slidstærkt.
•   Marmoleum er et lyddæmpende og blødt materiale at gå på.
•   Det kan også anvendes ovenpå gulvvarme.

Linoleumsfliser laves i 2 forskellige kollektioner
Marmoleum Click
Marmoleum Dual

Marmoleum Click
Med Marmoleum click får du et svanemærket linoleumsgulv, der er nemt at montere og fremstillet af naturlige råvarer. Du kan vælge mellem 21 forskellige farver og det er ideelt til køkkener, entréer, arbejdsværelser, soveværelser og legeværelser.

Marmoleum click fås i paneler (90 cm. x 30 cm.) og fliser (30 cm. x 30 cm.) og har et patenteret kliksystem, der garanterer at du nemt kan montere det uden problemer. Med Marmoleum click kan du gøre dine vildeste drømme til smuk virkelighed.

Marmoleum click anbefales ikke til rum, der ofte bliver meget våde, f.eks. badeværelser og saunaer.

http://www.forbo-flooring.dk/Erhverv/Produkter/Linoleum/Linoleumsfliser/Marmoleum-Click/


Marmoleum Dual
Fliserne der måler 33,3 X 33,3 cm. eller 50 X 50 cm., kommer i 30 forskellige farver. Farver er udvalgt fra real-kollektionen og nøje afstemt, så du kan kombinere og give gulvet liv. Bagsiden er polyestervæv for at sikre, at flisen holder faconen.

http://www.forbo-flooring.dk/Erhverv/Produkter/Linoleum/Linoleum-til-alle-anvendelsesområder/Linoleum-Global-3/Marmoleum-Dual/